|  
Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων Έναρξη εγγραφών και μαθημάτων
Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 27 Αυγούστου και καθημερινά 9:00 - 13:00 και 18:00 - 21:00 ενώ τα μαθήματα αρχίζουν την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου.
 
Πιστοποίηση στους Η/Υ στο Κ.Δ.Β.Μ. Πιστοποίηση στους Η/Υ στο Κ.Δ.Β.Μ.
Πιστοποίηση στους Η/Υ στο Κ.Δ.Β.Μ. Σεφέρη 7.
Με το πιο οικονομικό πακέτο της αγοράς και άμεσα αποτελέσματα.
Επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαβάστε εδώ τους λόγους:
Απαραίτητο πρόσθετο προσόν η πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ
 
Πρόσκληση Πρόσκληση
Στις 16 Οκτωβρίου και ώρα 5 μ.μ., σας προσκαλούμε στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών στην οδό Αγίου Χριστοφόρου 37, για να σας παρουσιάσουμε τα νέα μας προγράμματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πρόγραμμα Ενηλίκων Πρόγραμμα Ενηλίκων
Δείτε ΕΔΩ τα προγράμματα ενηλίκων που σας προσφέρει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Φωτεινής Γεωργίου. 
ΕΓΓΡΑΦΕΣ και ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ και ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 22 Αυγούστου ενώ τα μαθήματα αρχίζουν στις 12 Σεπτεμβρίου. 
Το νέο μας Φροντιστήριο! Το νέο μας Φροντιστήριο!
Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη δημιουργία ενός νέου φροντιστηρίου στο Αγρίνιο, στην οδό Σεφέρη 7, ( έναντι Πανεπιστημίου). 
Πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους Πιστοποίηση Αγγλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους
Ειδικές τιμές για πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας για δημοσίους υπαλλήλους και φοιτητές .
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοινώνει δράση για την πιστοποίηση υπαλλήλων του δημοσίου τομέα στην γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσω των εξετάσεων TOEIC®. Η δράση επιδιώκει να βοηθήσει τους εργαζόμενους να βελτιώσουν τα προσόντα τους ώστε να διεκδικήσουν με αξιώσεις οποιεσδήποτε επαγγελματικές ευκαιρίες προκύψουν στον δημόσιο τομέα. Για το χρονικό διάστημα από 2 Νοεμβρίου 2015 έως και 31 Ιανουαρίου 2016 οι δικαιούχοι μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις TOEIC® καταβάλλοντας εξέταστρα 50€. (Σημείωση: Τα εξέταστρα για το γενικό κοινό ανέρχονται σε 150€). Όροι συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν υπάλληλοι στο δημόσιο τομέα που θα προσκομίσουν βεβαίωση εργοδότη ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο έγγραφο που επιβεβαιώνει την ιδιότητά τους. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν για όλους τους υποψήφιους στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης. Οι συμμετέχοντες στη δράση μπορούν να λάβουν επίσημο πιστοποιητικό TOEIC® αν το επιθυμούν. Οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν 35€ για την έκδοση του πιστοποιητικού. Διάρκεια δράσης: 2 Νοεμβρίου 2015 – 31 Ιανουαρίου 2016.
Για περισσότερες πληρ. ενημερωθείτε άμεσα στα τηλ. του φροντιστηρίου μας.
 
Ανακοίνωση Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Ανακοίνωση Ελληνοαμερικανικής Ένωσης

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοινώνει δράση για την πιστοποίηση φοιτητών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ) στην γνώση της αγγλικής γλώσσας μέσω των εξετάσεων TOEIC®.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα οι δικαιούχοι μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις TOEIC® καταβάλλοντας εξέταστρα 50€. (Σημείωση: Τα εξέταστρα για το γενικό κοινό ανέρχονται σε 150€).

Η δράση επιδιώκει να βοηθήσει φοιτητές που σπουδάζουν σε κρατικά πανεπιστήμια και τεχνολογικά ιδρύματα (TEI) να αποκτήσουν μια διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση γλωσσομάθειας. Με αυτή την πιστοποίηση, οι φοιτητές θα αποκτήσουν συγκριτικά πλεονεκτήματα διεκδικώντας επαγγελματικές ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν κατά την διάρκεια των σπουδών τους αλλά και στην ευρύτερη αγορά εργασίας μετά την αποφοίτησή τους.

Όροι συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν φοιτητές που θα προσκομίσουν ισχύουσα φοιτητική ταυτότητα ή πάσο.
Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν για όλους τους υποψήφιους στην ιστοσελίδα της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης.
Οι συμμετέχοντες στη δράση μπορούν να λάβουν επίσημο πιστοποιητικό TOEIC® αν το επιθυμούν. Οι ενδιαφερόμενοι θα καταβάλουν 35€ για την έκδοση του πιστοποιητικού.
Οι μειωμένες τιμές στα εξέταστρα ισχύουν για την περίοδο από 2 Νοεμβρίου 2015 έως και 31 Ιανουαρίου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μας.

 
Οι εγγραφές για τα τμήματα ενηλίκων ξεκίνησαν. Ενημερωθείτε έγκαιρα Οι εγγραφές για τα τμήματα ενηλίκων ξεκίνησαν. Ενημερωθείτε έγκαιρα
  • Μαθήματα Αγγλικών μέσω Skype
  • Αποκτήστε το αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικό Αγγλικών ΤΙΕ σε 3-6 μήνες.
  • Ειδικά τμήματα για ταχύτατη απόκτηση πιστοποιητικού για αρχάριους.Πακέτο εκπαίδευσης για απόκτηση Β2 (LOWER) και C2 ( PROFICIENCY) στην πιο φιλική τιμή της αγοράς. Στο πακέτο περιλαμβάνονται: η εκπαίδευση, τα βιβλία και τα εξέταστρα.
Ενημερωθείτε έγκαιρα. Οι εγγραφές για τα τμήματα ενηλίκων ξεκίνησαν.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 2015-2016
1. Για μαθητές αλλά και για ενήλικες που δεν έχουν πάρει το Β2 (Lower) 5 μήνες για απόκτηση πιστοποιητκού Β2 ΤΙΕ στην πιο συμφέρουσα τιμή.
Εγγύηση η επιτυχία σας.
Ενημερωθείτε έγκαιρα.

2. Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιητικό επιπέδου C2 (Proficiency), 6 μήνες προετοιμασία για την απόκτηση Proficiency TIE στην πιο χαμηλή τιμή.
Με λίγες ώρες την εβδομάδα και με ευέλικτο πρόγραμμα.

Όλα τα προγράμματα είναι τέλεια σχεδιασμένα για παιδιά αλλά και για ενήλικες. Ατομικά και ομαδικά μαθήματα.
Έναρξη τμημάτων τον Σεπτέμβριο.
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ξεκινώντας τα σχέδια για την νέα σχολική περίοδο 2015-16 θα θέλαμε να σας δώσουμε μια σύντομη εικόνα του προγράμματος σπουδών που ακολουθούμε στο κέντρο μας.

  • Tα πρώτα τμήματά μας περιλαμβάνουν μαθητές της Γ' Δημοτικού όπου σε μια χρονιά τελειώνουν την ύλη δύο τάξεων: A' JUNIOR + B' JUNIOR.
  • Με σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία και σε συνδυασμό με την 25ετή εμπειρία μας πάνω στο χώρο της εκπαίδευσης, εξασφαλίζουμε στους μαθητές μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πρώτο τους πτυχίο (Lower Michigan, Cambridge, Edi, TOEIC, TIΕ), στη Δευτέρα Γυμνασίου. ( 6 χρόνια σπουδών)
  • Ολοκληρώνουν τις σπουδές τους για όσους το επιθυμούν με την απόκτηση πτυχίου Proficiency μετά από κύκλο σπουδών διάρκειας 1,5 χρόνου.
  • Τα καλοκαιρινά τμήματα δίνουν την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συντομεύσουν την διάρκεια των σπουδών τους. Έτσι υπάρχουν μαθητές που θα αποκτήσουν το Lower στην Α' Γυμνασίου και το Proficiency στην Γ' Γυμνασίου.
  • Τέλος τα τμήματα ενηλίκων δίνουν την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ.
    Τμήματα αρχίζουν καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Γεωργίου Φωτεινή

 
Σε συνεργασία με την VELLUM επιδοτούμε την εκπαίδευση στην Αγγλική Γλώσσα Σε συνεργασία με την VELLUM επιδοτούμε την εκπαίδευση στην Αγγλική Γλώσσα
ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ σε συνεργασία με την VELLUM επιδοτεί την εκπαίδευση στην Αγγλική Γλώσσα.
Οι ωφελούμενοι είναι άνεργοι ή μέλη ευπαθών κοινωνικών ομάδων οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας στα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ επίπεδα Β1, Β2, C1, C2 καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα και το κόστος του εκπαιδευτικού υλικού.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του αντικειμένου κατάρτισης στην Αγγλική γλώσσα θα αποτελείται από 50 ώρες θεωρητικής διδασκαλίας και απεριόριστο αριθμό ωρών τηλεκατάρτισης για διάστημα δύο μηνών.
Η δράση καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης με τη μέθοδο της μικτής κατάρτισης. Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση και η αγορά του εκπαιδευτικού υλικού είναι υποχρεωτική ώστε η εκπαίδευση να θεωρηθεί επιδοτούμενη
Ενημερωθείτε έγκαιρα.
τηλ. 2641044489, 6974455724.
 
Προετοιμασία εφήβων για την εξέταση του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών Προετοιμασία εφήβων για την εξέταση του ειδικού μαθήματος των Αγγλικών
Εσείς το ξέρατε ότι το μάθημα των Αγγλικών είναι πανελλαδικώς εξεταζόμενο για πάνω από 20 σχολές (ΑΕΙ και ΤΕΙ) 2 επιστημονικών πεδίων (1ου και 5ου) και ότι τα τελευταία χρόνια, πάνω από 10.000 μαθητές της Γ’ Λυκείου επιλέγουν να εξεταστούν στην αγγλική γλώσσα ως ειδικό μάθημα;
Θέλετε και εσείς να σπουδάσετε Αγγλική Φιλολογία, Ναυτιλιακά, ΜΜΕ, Τουριστικά Επαγγέλματα, Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές κ.ά. και δεν ξέρετε πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα;
Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.
Eπικοινωνήστε μαζί μας.
 
Προγράμματα εκπαίδευσης - πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας IELTS για ενήλικες Προγράμματα εκπαίδευσης - πιστοποίησης Αγγλικής γλώσσας IELTS για ενήλικες
Το IELTS (International English Language Testing System) είναι το πλέον δημοφιλές τεστ Αγγλικής γλώσσας, με σχεδόν 1 εκατομμύριο εξεταζόμενους παγκοσμίως το 2007. Θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές ή την καριέρα σας σε διεθνές επίπεδο; Θέλετε να κάνετε αίτηση σε εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού ή της Ελλάδας και πρέπει να αποδείξετε το επίπεδο γνώσης των Αγγλικών σας; Χρειάζεστε τα αποτελέσματά σας άμεσα;
Διαβάστε περισσότερα...