Εμπειρία

Η μεγάλη μας εμπειρία στη διδασκαλία ξένων γλωσσών για πάνω από 30 χρόνια αποτελεί εγγύηση της αποτελεσματικότητά μας. Στην μακροχρόνια ιστορία μας υπάρχουν χιλιάδες επιτυχίες μαθητών που μας κάνουν πραγματικά περήφανους. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πάντα βλέπουμε τον μαθητή προσωπικά ώστε να προσαρμόσουμε τις μεθόδους μας στις πραγματικές ανάγκες του. Τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του διαδικτύου έχουμε δημιουργήσει τμήματα E-Learning όπου σας μαθαίνουμε ξένες γλώσσες εξ αποστάσεων με οργανωμένη μέθοδο διδασκαλίας. Παρέχουμε Online μαθήματα Αγγλικών, Ιταλικών, Ισπανικών, Γερμανικών, Γαλλικών και Ρωσικών.

Σε ποιους απευθύνονται τα Online Μαθήματα

- Τα μαθήματα απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στη γλώσσα και να αποκτήσουν πιστοποίηση αναγνωρισμένη από ΑΣΕΠ για να την χρησιμοποιήσουν είτε στην υπηρεσία τους είτε για διορισμό στο δημόσιο.
- Σε οποιονδήποτε θέλει να μάθει γρήγορα μία ξένη γλώσσα καθώς τα μαθήματα είναι προσωπικά και υπάρχει ευελιξία στην ταχύτητα που προχωράμε.
- Σε ανθρώπους που θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο από τις μετακινήσεις σε κάποιο κέντρο ξένων γλωσσών. Η ποιότητα των online μαθημάτων είναι ακριβώς η ίδια όπως σε μία κανονική αίθουσα διδασκαλίας. 

Μεθοδολογία

Όλα τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά μέσω SKYPE.
Υπάρχουν προγράμματα για αρχάριους και για προχωρημένους.
Στο ξεκίνημα γίνεται αναγνωριστική αξιολόγηση με τον μαθητή (διαγνωστικά τεστ κλπ) για μπορέσουμε να κατατάξουμε τον υποψήφιο σε ένα επίπεδο. Στη συνέχεια κανονίζουμε τα μαθήματα που συνήθως είναι 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες. Αποστέλλεται το υλικό το οποίο είναι ηλεκτρονικό αλλά και φωτοτυπίες και το ταξίδι μάθησης ξεκινάει. Υπάρχουν ειδικά πακέτα για κάθε γλώσσα ξεχωριστά έτσι ώστε να γίνονται τα μαθήματα ευέλικτα και οικονομικά για όλους.
Τα μαθήματα γίνονται από καθηγητές με πείρα στην εκπαίδευση ενηλίκων και η επιτυχία των προγραμμάτων μας είναι εγγυημένη. 

Πλεονεκτήματα των δικών μας Online Μαθημάτων

- Έμπειροι καθηγητές: Οι συνεργάτες που διδάσκουν είναι οι ίδιοι που διδάσκουν και στα μαθήματα δια ζώσης. Πρόκειται για καθηγητές με ποιότητα διδασκαλίας, με ευσυνείδητή που αγαπάνε αυτό που κάνουν και τους έχουμε επιλέξει για το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού τους.
- Ευέλικτα ωράρια διδασκαλίας που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες του μαθητή.
- Δυνατότητα ταχύρρυθμης εκμάθησης ανάλογα με την ταχύτητα αφομοίωσης του μαθητή.
- Τα μαθήματα είναι προσωπικά και προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.
- Δυνατότητα για ταχύρρυθμη εκμάθηση για απόκτηση πιστοποιητικού αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ, επιπέδου Β2 (Lower) και C2 (Proficiency). 

Copyright (c) 2021 ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Φ. Γεωργίου

Follow us