ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ξεκινώντας τα σχέδια για την νέα σχολική περίοδο, θα θέλαμε να σας δώσουμε μια σύντομη εικόνα του προγράμματος σπουδών που ακολουθούμε στο κέντρο μας.

Tα πρώτα τμήματά μας περιλαμβάνουν μαθητές της Γ' Δημοτικού όπου σε μια χρονιά τελειώνουν την ύλη δύο τάξεων: A' JUNIOR + B' JUNIOR.
Με σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα στις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία και σε συνδυασμό με την 25ετή εμπειρία μας πάνω στο χώρο της εκπαίδευσης, εξασφαλίζουμε στους μαθητές μας τη δυνατότητα να αποκτήσουν το πρώτο τους πτυχίο (Lower Michigan, Cambridge, Edi, TOEIC, TIΕ), στη Δευτέρα Γυμνασίου. ( 6 χρόνια σπουδών)
Ολοκληρώνουν τις σπουδές τους για όσους το επιθυμούν με την απόκτηση πτυχίου Proficiency μετά από κύκλο σπουδών διάρκειας 1,5 χρόνου.
Τα καλοκαιρινά τμήματα δίνουν την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να συντομεύσουν την διάρκεια των σπουδών τους. Έτσι υπάρχουν μαθητές που θα αποκτήσουν το Lower στην Α' Γυμνασίου και το Proficiency στην Γ' Γυμνασίου.
Τέλος τα τμήματα ενηλίκων δίνουν την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο από ΑΣΕΠ.
Τμήματα αρχίζουν καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Για μαθητές αλλά και για ενήλικες που δεν έχουν πάρει το Β2 (Lower) 5 μήνες για απόκτηση πιστοποιητκού Β2 ΤΙΕ στην πιο συμφέρουσα τιμή.
Εγγύηση η επιτυχία σας.
Ενημερωθείτε έγκαιρα.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν πιστοποιητικό επιπέδου C2 (Proficiency), 6 μήνες προετοιμασία για την απόκτηση Proficiency TIE στην πιο χαμηλή τιμή.
Με λίγες ώρες την εβδομάδα και με ευέλικτο πρόγραμμα.

Όλα τα προγράμματα είναι τέλεια σχεδιασμένα για παιδιά αλλά και για ενήλικες. Ατομικά και ομαδικά μαθήματα. 

Δείτε τα προγράμματα ενηλίκων που σας προσφέρει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της Φωτεινής Γεωργίου

Copyright (c) 2021 ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Φ. Γεωργίου

Follow us